Julehjælp

Igen i år vil jeg gerne være med til at slå et slag for Julehjælp på facebook. Der sidder nogle folk bag den side, som gør et kæmpe stykke arbejde for at fordele gaver til børn, der måske ellers ikke ville have fået en julegave. Sidste år sendte jeg lidt hjemmesyede ting, men det har jeg ikke haft overskuddet til i år. Men da jeg så en ønskeseddel derinde med en ung pige der ønskede sig lidt make-up gik jeg straks i gemmerne. Det viste sig at jeg havde uanede mængder af make-up, parfume og hårprodukter som jeg enten aldrig har brugt, eller kun har brugt én gang. Heldigvis fandt jeg en ønskeseddel mere med to søstre der også ønskede sig make-up og parfumer.

Så i sidste uge fik jeg sendt disse to pakker afsted. Den store af dem (til de to søstre) vejede over 3,5 kilo. Det er den tungeste pakke jeg nogensinde har sendt! – og nej, jeg fik ikke plads til det hele… så jeg overvejer en lille jule give away med lidt ubrugte hårprodukter, så hold øje med bloggen hvis du er interesseret i sådan noget :)

Da det hele drejer sig om gaver til børn er der rigtig mange der ønsker sig børnetøj eller legetøj. Det er ikke lige noget jeg har en masse af, men ligger du inde med noget så tjek endelig ønskesedlerne derinde!

4 thoughts on “Julehjælp

  1. Det er bare god stil! Tak for at gøre mig opmærksom på siden. Jeg har en masse ting, som jeg ikke bruger længere, som andre måske kan få gavn af.

  2. Pingback: Give away! | L'Ornithorynque

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


CommentLuv badge