Onlinekoncert? – Sisters For Education

Jeg fik for nyligt en mail med en opdatering på ‘Sisters For Education’ kampagnen. I mailen var en invitation til en onlinekoncert. Da jeg studerer informationsvidenskab og interesserer mig for nye tendenser inden for teknologi, blev jeg straks nysgerrig.

Onlinekoncerten foregår den 5. december og er med Alina, der er ny ambassadør for kampagnen. I den forbindelse har hun været i Senegal (heldige asen ;) ). I den forbindelse har hun udtalt;

“- Jeg er meget glad for, at jeg får muligheden for at rejse til Senegal for at møde studenter, der er engageret i projektet og allerede har hjulpet mange til at lære at læse og skrive. Det er en menneskelig ret, og vi kan allerede se den positive effekt af deres arbejde. Vi kan dog stadig gøre meget mere.”

I kan læse mere om hendes oplevelser i Senegal på Always’ facebookside her.

Rent praktisk, som jo er det jeg er lidt ekstra interesseret i, så vil koncerten blive streamet live via Spotify (jeg bruger ikke selv Spotify, men det bliver jeg måske nødt til, så jeg kan finde ud af hvordan det kommer til at gå med koncerten..). I kan generelt holde jer opdateret inde på førnævnte facebooksode.

Og så til sidst… hvis i ikke allerede har klikket på et støttebanner som det her under, så synes jeg, at i skulle tage at gøre det! Det er gratis for jer, da det er Always der donerer penge pr. klik. Så KLIK! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by sweet Captcha

CommentLuv badge