Svenske semlor (fastelavnsboller)

Jeg har altid haft en favorit type indenfor fastelavnsboller. Du ved; dem man kan få hos de fleste bagere – de der wienerbrøds-agtige boller med flødeskum, allerhelst med hindbærflødeskum så det ikke bliver alt for meget.. ;)

MEN nu har jeg prøvet kræfter med de svenske semlor – og det er altså en ny klar favorit!  Jeg fandt en opskrift på Politikens hjemmeside, men synes alligevel at 10 semlor var liiidt meget til to personer, så jeg har halveret opskriften og fik 4 lidt større semlor. Find opskriften her.

(Under låget ligger der grofthakkede mandler).

 

5 thoughts on “Svenske semlor (fastelavnsboller)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by sweetCaptcha


CommentLuv badge